В ОП визначилися з новим главою поліції Києва, - ЗМІ

В Офісі Президента України визначилися з новим кандидатом на пост начальника столичної поліції замість Андрія Крищенка, який подав у відставку. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання "Дзеркало тижня Україна".

Відомо, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський не зміг провести свою кандидатуру, а начальником ГУНП в Києві буде призначена людина ОП - полковник поліції Іван Виговський, який сьогодні є главою поліції Полтавської області.

Журналісти повідомляють, що значну роль в рішенні про призначення Виговського став заступник голови ОП Олег Татаров.

Нагадаємо, що н ачальнік Головного управління національної поліції Києва Андрій Крищенко офіційно повідомив про те, що рапорт про відставку, який він подав напередодні, підписаний. Про це генерал поліції повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, він подав рапорт про відставку і вчора він був задоволений. Крищенко зазначив, що за 5,5 років на посаді начальника поліції він пережив тисячі масових акцій, Євробачення, фінал Ліги Чемпіонів, розкриття резонансних злочинів та багато іншого. Він подякував всьому колективу поліції за службу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися