Погода у Київській області: синоптики дали прогноз на вихідні

Синоптики розповіли, чи чекати дощ в прийдешні вихідні

Робочий тиждень в Київській області порадувала помірним теплом і відсутністю грозових злив. В Укргідрометцентрі розповіли, якою буде погода на вихідних, 14 і 15 серпня.

Метеорологи повідомляють, що на цих вихідних по всій Київській області очікується хмарна погода. Дощі та грози на деякий час відступили. Тому на суботу та неділю сміливо можна планувати відпочинок на природі. Синоптики обіцяють, що вдень 14 серпня температура повітря підніметься максимум до 27 градусів. До ночі стовпчик термометра покаже 14-15 градусів тепла.

picture

У неділю, 15 серпня, за прогнозами Укргідрометцентру, у всій Київській області знову буде хмарна погода, що супроводжується вітром. Варто відзначити, що в цей день буде трохи спекотніше. Вдень температура повітря підніметься до 29 градусів. А вночі очікується до 18 градусів тепла.

picture

Нагадаємо, що до кінця цього тижня синоптики прогнозували суху погоду. У четвер і п'ятницю в Київській області буде хмарно, без опадів. Температура повітря буде від 24 до 26 градусів тепла. У п'ятницю, 13 серпня, знову буде хмарно. Вдень температура повітря буде до 28 градусів, а до ночі опуститься до 14 градусів.

Також сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві можна буде побачити неймовірний зорепад. Буде тільки кілька днів, коли можна спостерігати неймовірно красиве видовище. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.


Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися