У Київській області може з'явитися російський супермаркет - ЗМІ

До кінця 2021 року планується відкриття 40 магазинів цієї мережі на території України

Російська мережа супермаркетів Mere планує відкриття магазину в місті Біла Церква, що на Київщині. Про це пише видання "Моя Київщина", посилаючись на інформацію сайту "Без Табу".

Mere - мережа продуктових магазинів. Це один із найбільших дисконтних магазинів Росії, який працює під брендом "Світлофор".

За словами джерела, з червня поточного року у двох містах України заробили магазини цієї мережі — у Миколаєві та Павлограді, місті в Дніпропетровській області. Стало відомо про те, що компанія планує відкриття ще в кількох містах — Білій Церкві, Чернівцях та ще одного супермаркету в Миколаєві.

Крім того, ЗМІ повідомляє про те, що російська мережа магазинів має наміру відкрити до кінця року на території України 40 своїх супермаркетів. Варто відзначити, що раніше секретар РНБО Олексій Данилов заявляв, що працював цієї мережі на українському ринку є неможливою.

Джерело також повідомляє, що за словами ексдиректора мережі супермаркетів, під час відкриття магазинів в Україні ніяких проблем не виникло. Опору з боку влади не було також.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що на Дарниці відкриють сучасний дитячий сад. У навчальному закладі буде міністадіон і дитячий театр. Робітники вже оновили харчоблок сучасним технологічним обладнанням. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області незабаром побудують сучасне пологово-гінекологічне відділення. Зараз готується документація для проведення тендерних процедур. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


1

17 серпня 2021, 21:29

Собственно, наглядный пример нашей покупательной способности

Лор

15 серпня 2021, 20:07

Влад, аналогия не уместна, в 1942 Севастополь обороняли 250 дней, а в 2014 ни один клоун даже в воздух не пальнул.

Александр

15 серпня 2021, 18:16

Это отличная новость, а то уже нереально заебали нацисты/националисты.

Кирилл

15 серпня 2021, 11:45

И что,это преступление?Порох и клоун ведут же свой бизнес в РФ

Юрик

14 серпня 2021, 11:02

Це дуже добре! Буду ходить тiльки в Цей магазин, надiюсь обслуговувать будуть на росiйськiй мовi! Дуже за нею скучив.

Влад

14 серпня 2021, 10:56

Назар, 1942 год Нацистская Германия и лично Гитлер, открыл магазин в СССР. Всех кто дал разрешение на открытие магазина - на нары., Лет так от пяти до пятнадцати.

Назар

13 серпня 2021, 19:40

Ну таке ,нічого особистого це бізнес.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися