У центрі Києва чоловік виявив бомбу: рятувальники її підірвали

Правоохоронці здійснили контрольований вибух, адже бомба могла здетонувати

У центрі Києва на вулиці Генерала Алмазова на минулих вихідних прогримів вибух. Виявилося, що детонація була контрольованою і відбувалася під пильним контролем фахівців. Про це повідомляє "Інформатор".

Вночі проти 25 січня на лінію екстрених служб звернувся чоловік і повідомив, що виявив на парапеті у центрі міста підозрілий предмет, який був перемотаний армованим скотчем і з нього стирчали дроти. За вказаною адресою у терміновому порядку направили необхідні служби. Оглянувши предмет, вибухотехніки прийняли рішення знешкодити його на місці, оскільки могла статися детонація саморобного пристрою. Для цього правоохоронці здійснили контрольований вибух.

У зв'язку з цим у центрі на деякий час перекривали проїзд. Яким чином вибухівка опинилася в центрі столиці, правоохоронці з’ясовують. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині горів швейний цех: не могли загасити понад 5 годин. Повідомляється, що 25 січня селі Блощинці Білоцерківського району в одноповерховій будівлі швейного цеху ПП „Артемов“ виникла пожежа. Підрозділи ДСНС ліквідували пожежу лише через 5 годин, о 12 год. 30 хв. Рятувальники гасили вогонь на площі 1 тис. 400 м2. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися