На трасі Бориспіль-Маріуполь починають будувати величезний міст через Дніпро (Фото)

У Кременчуці на трасі Бориспіль-Маріуполь тривають підготовчі роботи до будівництва величезного мосту через Дніпро, вже закінчені випробування десяти тестових паль. Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Полтавській області в Facebook.

Відомо, що дорожники успішно закінчили випробування десяти тестових паль для фундаментів естакад на підходах до мосту на обох берегах Дніпра. Майбутній міст буде побудований з двома пілонами висотою 103 метри, загальна довжина прогонів складе 720 метрів, а поодмостового габариту - 18,5 метрів.

Сьогодні на майданчику знаходяться близько 30 одиниць техніки, частина з них буде працювати безпосередньо в акваторії Дніпра. На 2021 рік на будівництво проспівана виділено 100 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що в місті Українка Київської області побудують новий міст через Дніпро протяжністю майже 5 кілометрів, який стане частиною нової окружної дороги української столиці. Служба автомобільних доріг у Київській області вже підписала договір на розробку проєкту нової переправи.

Відомо, що САД в Київській області уклала угоду з ТОВ "Міжнародний проєктний інститут" на розробку проєктної документації на будівництво моста через Дніпро в рамках будівництва нової кільцевої дороги навколо Києва. Вартість розробки проєкту складе 83 мільйони гривень. Орієнтовна довжина моста складе 4,9 кілометра.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекса

17 серпня 2021, 12:58

Хоть решетиловскую развязку закончите

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися