Плавуча клумба: в Київській області з'явився новий арт-об'єкт (ФОТО)

Незабаром в місті з'явиться ще чотири таких об'єкти

З недавніх пір парк міста Бровари, що на Київщині, прикрашає новий артоб'єкт - плавуча клумба в живими квітами. Про це повідомляє видання Broportal.

За інформацією джерела, створенням барвистою клумби займався художник Сергій Батрак. Варто відзначити, що він вже не вперше прикрашає місто різними артоб'єктами. Їм був створений в парку кольоровий "Запорожець" у вигляді клумби та "Чашка", яка символізує домашній затишок і тепло.

Цього разу задум Сергія Батрака полягав в створенні незвичайної клумби з живими квітами, яка буде плисти по озеру в центральному парку Броварів - "Перемога". Перша клумба була розташована біля скульптури "Русалонька".

За словами художника та автора артоб'єкту, ця клумба стала тільки першою з п'яти планованих. Незабаром озеро в центральному парку міста Бровари поповниться ще чотирма подібними клумбами з живими квітами. Кожна з них також буде плавучої.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області планують переробити висохле озеро в місце для розваг городян. Давно занедбаний котлован збираються повністю облаштувати під місце для відпочинку і прикрасити його струмками. Автори проєкту представили схему того, у що незабаром перетвориться занедбане місце. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Києві пройде реконструкція одного з великих парків. У парку планується спорудження сучасної скейт-зони та урбан-парку, де можна буде займатися різними видами спорту. З'являться також різноманітні зони для активного відпочинку. Також буде обладнано дитячий майданчик. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

19 серпня 2021, 15:23

Я извиняюсь, но этот объект в 1 м разве стоит колонки в новостях???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися