Біля Василькова перекрили рух автомобільного транспорту

Схему об’їзду оприлюднили у Патрульній поліції

Біля Василькова тимчасово перекрили рух автомобільного транспорту через залізничний переїзд у селі Здорівка. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними Патрульної поліції Київської області, перекриття руху автомобільного транспорту через залізничний переїзд у селі Здорівка пов’язане з капітальним ремонтом під'їзної колії "Васильків-1 — Васильків-2". Обмеження діятимуть з 31 серпня до 19:00 4 вересня. На час обмежень дорожнього руху на залізничному переїзді об'їзд буде здійснюватись через вулицю Ватутіну — автотрасу "Київ — Одеса" — вулицю Кірова — село Путрівка по вулиці Путрівська.

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і завчасно планувати свої маршрути. У Патрульній поліції Київської області також оприлюднили схему об‘їзду.

picture

Окрім того, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трасу "Київ — Бориспіль", яка з'єднує столицю і міжнародний аеропорт "Бориспіль", відкрили після капітального ремонту. Відомо, що після закінчення капітального ремонту дорожники продовжують монтаж освітлення на трасі. Після відкриття магістраль має максимальну пропускну спроможність. Водіям доступні по чотири смуги руху в обидві сторони.

Нагадаємо, у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено. Перший етап ремонту мосту розпочнали під проїжджою частиною. Обмеження руху триватиме до 1 жовтня.

Читайте також, що в Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". Будівельні роботи виконують за проєктом електрифікації ділянки залізниці "Васильків-1 - Васильків-2".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися