Середа в Києві почалася із заторів: де ускладнено рух

У багатьох районах столиці станом на ранок середи, 1 вересня, ускладнено рух автомобільного транспорту. Такі дані надав Infoportal.kiev.

Згідно з інформацією сервісу, станом на 08.40 на Лівому березі Києва найбільш завантаженими є Дніпровське шосе, Дарницький і проспект Миколи Бажана, також великі пробки утворилися на Броварському проспекті. Стоять автомобілі й між станціями метро "Осокорки" і "Славутич", а ще по проспекту Соборності.

picture

У центрі столиці ситуація не особливо краще. У пробках "стоїть" проспект Перемоги, вул. Жилянська, а також автомобілі повільно рухаються по вул. Вадима Гетьмана.

picture

Велика пробка утворилася і на Кільцевій дорозі, вул. Скляренка, Куренівській, Кирилівській та Богатирській. Важко проїхати по проспекту Валерія Лобановського.

На Софіївській Борщагівці ускладнено рух в сторону в'їзду і виїзду з Києва.

Нагадаємо, що через часткове перекриття руху автомобільного транспорту на Південному мосту на проспекті Миколи Бажана в Дарницькому районі столиці можливі великі пробки. Днями там стояли сотні машин, зокрема безліч вантажівок і фур. Водіїв просять враховувати цей нюанс при плануванні маршруту, оскільки обмеження на Південному мосту будуть діяти до 1 жовтня 2021 року.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що в Броварському, Бориспільському та Вишгородському районах Київської області утворилися величезні пробки, через які люди годинами не могли потрапити додому. Причиною стали планові навчання поліції, які проводили з метою перевірки готовності правоохоронців діяти в екстремальних ситуаціях і вдосконалити професійну підготовку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися