На Київщині збудують нове кладовище

Було замовлено облаштування під'їздів до майбутнього цвинтаря та стоянку.

У місті Тетіїв, що в Київській області, планують збудувати нове кладовище. Площа ділянки становить 3,2 га, адже на двох наявних кладовищах вже бракує місць для поховань.  Про це пише видання "Киев власть".

Місцеве комунальне підприємство “Благоустрій” замовило облаштування під'їздів до майбутнього цвинтаря та стоянку.

З електронної системи публічних закупівель ProZorro стало відомо, що 31 серпня 2021 року КП “Благоустрій”  уклало з ТОВ “Тетіївський дорбуд” договір на будівництво кладовища в місті Тетіїв Білоцерківського району Київщини. Ціна договору -  875,18 тисяч гривень.

Як писали "Коментарі", у Києві проведуть масштабні роботи з благоустрою скверу імені Героя України Василя Сліпака. Про це розповів директор Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Свистунов. У сквері імені соліста Паризької національної опери Василя Сліпака, який загинув у 2016 році на Донбасі, столична влада обіцяє масштабні перетворення. За словами директор Департаменту містобудування та архітектури Олександра Свистунова, зараз частина території зони відпочинку на Андріївському узвозі перебуває в занедбаному стані.

Крім того, в Києві для створення парку відпочинку "Микільська Слобідка" виділили земельні ділянки. Відповідне рішення ухвалила Київська міська рада.

Для того, щоб розширити зону відпочинку вздовж Русанівської протоки Дніпра, київські депутати виділили землю загальною площею понад п’ять гектарів. На цій території створять парк "Микільська Слобідка". Він буде розташований від Броварського проспекту до вулиць 2-ої Садової та Микільсько-Слобідської, 7-9, повідомили у мерії Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. Біля озера Срібний Кіл зараз проводять виїзні наради щодо планування розташування дитячих та спортивних майданчиків, а також зонування нової зони відпочинку. Парк біля озера Срібний Кіл буде розташований на земельних ділянках між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською.


Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися