Погода в Києві та області на 5 вересня: чи очікувати дощів

У неділю, 5 вересня, в столиці України очікується тепла погода, без значних опадів. Такі дані надав Український гідрометеорологічний центр.

Вранці та вдень у Києві буде сонячно, стовпчики термометрів піднімуться до +15 ... +17 градусів. Але ближче до вечора небо покриється хмарами, можливий невеликий і короткочасний дощ. Вночі погода буде +6 ... +8 градусів.

У Київській області температура повітря також в середньому буде перебувати в діапазоні +13 ... +17 градусів. У Борисполі й Вишневому прогнозують невеликий дощ, який закінчиться до настання вечора.

Експерти відзначають, що з 5 по 11 вересня в Києві буде переважно без опадів, але іноді сонце буде ховатися за хмарами. Короткочасний дощ можливий лише 8 вересня.

Нагадаємо, що останній місяць літа в Києві відзначився новим температурним рекордом. Середньомісячна температура повітря становила +21,1 ° С, що на 0,7 ° С вище за кліматичну норму. Згідно з даними, найхолоднішим днем було 27 серпня, тоді ранкова температура повітря опустилася до +13,6 ° С. А найспекотнішим виявилося 17 серпня, коли максимальна температура після полудня піднялася до +33,4 ° С.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що київська затока річки Дніпро дійшов до критичного рівня забруднення. Водоймище повністю покрилось цвіллю, а в самій річці, крім того, дуже багато пластика. Кажуть, що під час побудови набережної, яку відкрили в липні 2021 року все сміття скидали в річку. Неприємний запах люди там чують основному після 20:00. Втім, така ситуація з забрудненням річок склалася не тільки в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися