В Києві відремонтують трамвайні колії: замовлення на 400 млн грн

Реконструкція відбудеться від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод".

Комунальне підприємство "Київпастранс" уклало з ТОВ "Реммонтаж-буд" договір про реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві. Реконструкція відбудеться від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод".  Про це стало відомо з даних на сайті Prozzoro.

Переможцем тендеру стала компанія "Реммонтаж-буд", яка погодилася виконати роботи за  396,97 млн ​​грн. Підрядник зобов'язаний провести всі необхідні роботи до 31 грудня 2022 року. А гарантійний термін на роботи – не менше 10 років.

Роботи на трамвайній лінії передбачають ремонт шляхів, переїзду, зупинок "Вул. Жолудєва", "Вул. Булгакова" і "Михайлівська Борщагівка", трьох тягових підстанцій, контактної мережі, кабельної мережі, автоматики, телемеханіки, системи зв'язку, світлофорів, проїзної частини, а також проведення мереж водопостачання та каналізації.

Раніше портал "Коментарі" писав, що комунальне підприємство "Київавтодор" шукає підрядника, щоб провести ремонтні роботи на Харківському шосе, розташованому в Дніпровському і Дарницькому районах столиці. Орієнтовна вартість робіт становить 20,8 мільйона гривень.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у Вінницькій області відкрили повністю відремонтовану трасу "Київ — Кишинів". Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ — Кишинів" також обходить невизнану Придністровську республіку.

Читайте также