Київ знову стоїть у пробках: де проїхати найскладніше

У середу, 8 вересня, Київ знову "скували" великі пробки. За допомогою даних Infoportal.kiev водіям підказали, де вранці проїхати найскладніше.

На картах видно, що рух автомобільного транспорту сильно ускладнено на Лівому березі, зокрема по Північному мосту, просп. Романа Шухевича і вул. Оноре де Бальзака. Пробки також утворилися по Братиславській вулиці, проспекті Визволителів і бульварі Перова. Стоять автомобілі також біля станцій метрополітену "Лівобережна", "Дарниця" і "Чернігівська".

picture

Ситуація на правому березі не сильно відрізняється. Рух транспорту ускладнено по Кільцевій дорозі, біля станції метро "Теремки". Ще водіїв попереджають про пробки на Севастопольській площі, просп. Леся Курбаса, вул. Богатирській, Скляренко, Героїв Сталінграда. Важко проїхати біля метро "Житомирська" та "Академмістечко".

picture

Також рух транспорту ускладнений в центрі столиці, зокрема на просп. Перемоги, бульварі Дружби народів, Парковій дорозі та біля Бессарабської площі.

picture

Нагадаємо, що на трасі "Київ - Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв'язки. Новий інфраструктурний об'єкт забезпечить розподіл транспортних потоків на ділянці дороги з високою інтенсивністю руху, відзначили в "Укравтодорі". Через будівельних робіт з 7 вересня по 25 жовтня на трасі буде перекрита дорога в напрямку Києва.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що в столиці через ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на вулиці Шота Руставелі. У середу, 8 вересня, дорожники проведуть асфальтування верхнього шару покриття.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися