На Троєщині обмежать рух транспорту: подробиці

Столичні комунальники попередили водіїв

У Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на вулиці Вікентія Беретті. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на вулиці Вікентія Беретті завершують середній ремонт дороги. У середу, 8 вересня, дорожники проведуть асфальтування верхнього шару покриття від вулиці Бальзака в напрямку проспекту Маяковського. Під час ремонтних робіт на вулиці Вікентія Беретті с 8:00 до 19:00 проїзд буде частково обмежено. Столичні комунальники також перепросили за тимчасові незручності.

picture 

Окрім того, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту. Оновлювати дорожнє покриття проїжджої частини будуть на ділянці від будинку №15 до будинку №29. Під час ремонтних робіт проїзд частково обмежено до 1 жовтня.

Нагадаємо, триває будівництво транспортної розв'язки на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп". Біля селища Стоянка серпні будівельники бетонували прогонову споруду. Через це на цій ділянці дороги обмежували рух транспорту. Зокрема, була закрита смуга в напрямку Львова, а рух в обох напрямках здійснювався по лівому проїзду. У вересні водіїв попередили про нові обмеження у столичному напрямку.

Окрім тогоу Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. Тут розпочали заміну старих деформаційних швів. Рух автомобільного транспорту обмежено до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, як будують Подільський міст на Русанівських садах та дивіться відео усієї споруди, зняте з висоти пташиного польоту. 

Читайте також, як триває ремонт на Південному мосту у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися