На Мінському масиві завтра перекриють рух: у чому причина

У комунальній корпорації "Київавтодор" попереджають водіїв, що у четвер, 9 вересня, рух автомобільного транспорту по частині вул. Автозаводська (Мінський масив) буде перекрито через ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Відомо, що рух обмежать з 9.30 до 22.00, тому що на вулиці завершується середній ремонт і протягом завтрашнього дня на ділянці дороги будуть влаштовувати верхній шар покриття. Роботи будуть проводитися від вул. Дубовицькою до вул. Пріорської, а також на вул. Пріорській. У цей період на частині вул. Автозаводській (в напрямку вул. Скляренка) рух перекриють.

У "Київавтодор" також підказали, що об'їхати ремонт можна по вулиці Вишгородській. У компанії просять водіїв з розумінням ставитися до тимчасових незручностей і не залишати автомобільні засоби на ділянках доріг, де буде проходити асфальтування.

Нагадаємо, що сьогодні, 8 вересня, рух автомобільного транспорту в Києві обмежили на вулиці Шота Руставелі на Троєщині. У "Київавтодорі" відзначають, що дорожники проводять асфальтування верхнього шару покриття від вулиці Бальзака в напрямку проспекту Маяковського, тому проїзд буде перекритий з 8 ранку до 19:30 вечора.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що президент України Володимир Зеленський поділився планами щодо будівництва нової швидкісної залізниці від Одеси до Києва і до польського кордону. За його словами, це повинна буде бути швидкісна електрифікована залізниця з колією 1 435 міліметрів, тобто так звана євроколія.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися