У Києві на проспекті Бандери змінили маршрути тролейбусів (СХЕМИ)

Зміни почнуть діяти з 10 вересня

У Києві на проспекті Степана Бандери змінили маршрути кількох  тролейбусів. Про це повідомляє комунальне підприємство "Київпастранс", передають "Коментарі".

Дорожники завершили ремонтні роботи на проспекті Героїв Сталінграда на ділянці від проспекту Степана Бандери до вулиці Олександра Архипенка, інформують у "Київпастрансі". У зв’язку з цим з п’ятниці, 10 вересня, рух тролейбусів маршрутів № 34, №44 та №47 буде відновлений за постійними схемами руху.

Тролейбуси маршруту №34 курсуватимуть від вулиці Північна до станції метро "Почайна". Тролейбуси маршруту №44 курсуватимуть від вулиці Північна до проспекту Степана Бандери. Тролейбуси маршруту №47 курсуватимуть від вулиці Милославська до станції метро "Мінська". Подробиці маршрутів та зупинки дивіться на картах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на проспекті Степана Бандери закінчують ремонтні роботи. Наприкінці липня основна частина дороги була вже відремонтована, велись роботи на тротуарах та облаштовували велодоріжки. 

Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв’язки. Будівництво розпочали поблизу села Віта-Поштова. Зараз на ділянці траси "Київ – Одеса" триває влаштування буронабивних паль на тунелі. На лівій проїзній частині дороги розміщують важку будівельну техніку. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі перекрито дорогу у напрямку Києва. Рух транспорту буде здійснюватися однією смугою правої проїзної частини у напрямку Одеси.

Окрім того, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися