На проспекті Степана Бандери закінчують ремонт (ВІДЕО)

Дивіться на відео, як виглядає відремонтована дорога

У Києві на проспекті Степана Бандери закінчують ремонтні роботи. Як виглядає майже завершена траса, на відео, знятому з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлигін, передають "Коментарі".

Блогер Сергій Мухлигін зазначив, що відео зняте біля станції метро "Почайна". Він показав, як виглядає відремонтований проспект Степана Бандери та де зараз ще тривають ремонтні роботи.

"Сьогодні у нас "Почайна". Пролетимо уздовж проспекту Степана Бандери — від моста на Богатирській до Теліги. Основна частина дороги вже відремонтована, проводяться роботи на тротуарах, облаштовують велодоріжки. Місцями залишилися острівці розрухи серед прекрасно виконаної роботи, але сподіваємося, і з ними впораються", — прокоментував автор відео.

 

Наприкінці червня у Київській міській державній адміністрації повідомили, що тривають ремонтні роботи на проспекті Степана Бандери, які виходять на фінальний етап. На проспекті Степана Бандери облаштували верхній шар дорожнього покриття на ділянці від Оболонського проспекту до вулиці Олени Теліги. В цілому укладено 29 тисяч квадратних метрів нової дороги. Наприкінці червня роботи на проїжджій частині проспекту Степана Бандери були виконані на 70%. Залишалося облаштувати лише верхній шар покриття від вулиці Олени Теліги до Оболонського проспекту. На об'єкті використовували потужний щебенево-мастиковий асфальтобетон.

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. 

Нагадаємо, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Блогер Сергій Мухлигін показав, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. Будівельники вже облаштували сучасну зливову каналізацію, а на кількох ділянках траси триває укладання щебеневої основи та асфальту.

На ділянці Великої кільцевої дороги встановлять 260 опор освітлення, шумозахисні екрани і озеленять прилеглу територію. Крім того, відремонтують тротуари, оновлять світлофори, облаштують велодоріжки і зупинки для громадського транспорту. Також у Києві відремонтують прилеглу до ділянки Великої кільцевої дороги вулицю Лятошинського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КУивлянын

1 серпня 2021, 18:41

Alex, переименовать проспект во имя "родного" фашизма - цэ основная пэрэмога. А остальное уже неважно. Деньги отмываются, пресса заливает про покращення вжэ сьогоднi - ничего нового.

Alex

31 липня 2021, 18:02

Прекрасно выполненная работа - это асфальт уложенный в лужи во время и сразу после дождя 26 июня в 5 ч утра. Проходил вдоль проспекта в это время и наделал фоток, но ни одно из десятка изданий не захотело публиковать эту информацию.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися