У Києві важкою технікою зносять ринок "Юність" (ФОТО)

Роботи тривають вже другий тиждень

У Деснянському районі Києва триває знищення незаконних споруд поблизу ринку "Юність". Про це у своєму Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

Столичні комунальники проводять масштабний демонтаж незаконних споруд поблизу ринку "Юність" другий тиждень поспіль. Роботи з благоустрою тривають на вулиці Братиславській. З кінця серпня працівники демонтажних бригад комунального підприємства "Київблагоустрій" прибирають кіоски, палатки та МАФи за допомогою важкої будівельної техніки.

Поблизу ринку "Юність" вже демонтували понад 40 незаконних об’єктів, поінформував депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин. Він зазначив, що роботи з демонтажу незаконних споруд триватимуть до кінця вересня. Після демонтажу столичні комунальники приберуть усе будівельне сміття, додав Трубіцин. Депутат також оприлюднив світлини, як демонтують незаконні споруди поблизу ринку "Юність".

Колгоспний ринок у Києві, відомий зараз як "Юність", відкрили в 1971 році, тоді він називався "Лісовий". Оскільки поруч розташовувалася трамвайна зупинка "Вулиця Юності", з часом і ринок змінив назву. Ринок "Юність" був найбільшим будівельним ринком столиці.

Наприкінці серпня у Києві за тиждень знесли сто кіосків і незаконних споруд, з них найбільше — у Дніпровському районі столиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці біля станції метро "Героїв Дніпра" комунальні служби провели демонтаж стихійного ринку.

Нагадаємо, більшість киян підтримують рішення влади Києва прибрати торгові кіоски з підземних переходів столиці. 73% жителів столиці позитивно оцінюють ініціативу КМДА прибрати МАФи з підземних переходів Києва і лише 9% опитаних поставилися до цього рішення негативно.

Читайте также