Стало відомо, коли добудують Дарницький міст

До кінця 2022 року у столиці планують добудувати Дарницький міст. Так говориться в умовах тендеру, перемогу в якому здобула компанія "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада".

Відомо, що фірма гарантує добудувати залізнично-автомобільний міст на ділянці "Київ-Московський-Дарниця" і заїзди на нього, а також встановити на ньому асфальтобетонне покриття терміном на 10 років. В цілому на добудову Дарницького моста потрібно ще 1,15 мільярдів гривень.

У тендері також брала участь інша компанія - "Автомагістраль-Південь", вона пропонувала добудувати конструкцію на 3 тисячі гривень дорожче.

Зазначимо, що фірма-переможець торгів "Автострада" зараз активно залучена в ремонті автомобільних доріг по всій країні, зокрема у Вінницькій, Чернігівській, Хмельницькій областях. У 2020 році вона відремонтувала 25 мостів і 300 кілометрів автомобільних доріг. Зараз, згідно з даними Мін'юсту, компанією через холдинг MC Capital володіє бізнесмен Максим Шкіль.

До слова, у Державному агентстві автомобільних доріг України навесні заявляли, що Дарницький міст буде добудований до кінця поточного року і його ремонт повинен був стартувати цього літа.

Нагадаємо, що у Києві тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що на нижньому ярусі зараз триває будівництво станцій метро. Будівельні роботи ведуться на лівому березі Києва на Русанівських садах.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Києві підряднику, який виконував будівельні роботи на Подільському мосту через річку Дніпро, оголосили підозру в несплаті мільйонних податків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Педалька

12 вересня 2021, 21:34

На три тысячи дороже ...Веталька вали нах уже крадун .

вася

12 вересня 2021, 15:46

Це прсто анекдот,на сумі в 1,15 міліарда КАРЛ!!!!Різниця в пропозиціях 100 УЄ.Бугагагага!!!Слава Україні!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися