Будьте в курсі: яка погода чекає на киян на цьому тижні

На цьому тижні в столиці України синоптики прогнозують різке похолодання і дощі. Температура повітря впаде до 14 градусів. Про це свідчать дані сайту The Weather Channel.

У понеділок, 13 вересня, до середини дня небо в місті покриється хмарами, які протримаються до вечора, але опадів не очікується. Стовпчики термометра піднімуться до 26 градусів.

У вівторок, 14 вересня, в Києві буде сонячна погода, але температура завтра опуститися до 23 градусів.

У середу, 15 вересня, в столиці України трохи похолодає, температура повітря опуститься до 21 градуса, небо покриється хмарами, але опадів не прогнозується.

У четвер, 16 вересня, погода залишиться хмарною, а температурних коливань не передбачається.

У п'ятницю, 17 вересня, в столиці пройде сильний дощ, температура повітря буде в межах 20-21 градуси.

На вихідних, 18-19 вересня, в Києві різко похолодає, стовпчик термометра впаде до 17-14 градусів, пройдуть дощі. Опади будуть по всій Київській області.

Нагадаємо, що серпень цього року встановив в Києві новий температурний рекорд. Температура повітря була на 0,7 градуса вище кліматичної норми. Найспекотнішим днем виявилося 17 серпня, в той день після полудня температура піднялася до 33,4 градуса, а ось найхолоднішим було 27 серпня.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що столиця України неодноразово потрапляє в рейтинги міст, в яких найважче дихати, оскільки рівень забруднення повітря в ньому описується як небезпечний для здоров'я. Експерти сайту Iqair оновили список міст з "найбруднішим" повітрям, і Київ опинився на четвертій сходинці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися