У Києві зупинили будівництво незаконної автомийки (ФОТО)

Об’єкт зводили на Броварському проспекті

У Києві активісти та посадовці Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру зупинили незаконне будівництво автомийки на Броварському проспекті. Про це повідомив громадський активіст Крістіан Ударов, передають "Коментарі".

Будівництво автомийки на Броварському проспекті розпочали поблизу будівельного гіпермаркету "Леруа Мерлен" (Leroy Merlin). За словами громадського активіста Кристіана Ударова, територія, де намагалися збудувати автомобільну мийку, у кадастровій карті за цільовим призначенням зазначена для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Активіст зазначив, що будівництво автомийки на цій ділянці суперечить цільовому призначенню цієї території. Ударов додав, що громадськість буде й надалі ретельно стежити за ситуацією з будівництвом автомийки на Броварському проспекті та продовжить звертатися в усі можливі інстанції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля станції метро "Лісова" поновили будівництво торговельно-розважального комплексу Lisova Mall. Забудовник стверджує, що отримав дозвіл на відновлення заборонених раніше будівельник робіт.

Нагадаємо, Департамент земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації оскаржить рішення суду про повернення земельної ділянки, де зараз облаштували зелену зону біля метро "Сирець", у використання Ради національної безпеки та оборони України для забудови.

Читайте також, що у Києві через суд повернули у власність територіальної громади земельну ділянку на Троєщині вартістю 238 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


vilka

14 вересня 2021, 12:39

И сколько этому "активисту" Ударову заплатили за саботаж строительства?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися