Метро в Києві працюватиме на годину довше: з чим це пов'язано

У вівторок, 15 вересня, на стадіоні НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч "Динамо-Бенфіка". У зв'язку з заходом роботу столичного метрополітену продовжать на одну годину. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Жителів і гостей столиці також попередили про можливе закриття входу на станцію "Олімпійська" перед початком матчу (22:00). Після 23:30 У роботі станцій "Олімпійська", "Палац спорту" та "Площа Льва Толстого" також може бути встановлено обмеження. Причина - уникнути скупчення пасажиропотоку на платформах метрополітену.

У відомстві просять вибачення за тимчасові незручності та просять городян дотримуватися маскового режиму.

До слова, букмекери в майбутньому матчі між київським "Динамо" і лісабонським "Бенфіка" віддають перевагу гостям: перемога "Бенфіки" - 2.20, перемога "Динамо" - 3.40, нічия - 3.30.

Нагадаємо, що в Києві на станції метро "Славутич" в години пік можуть обмежити вхід через роботу по заміні турнікетів, які почнуться 14 вересня. Через нові турнікети можна буде оплатити проїзд QR-квитком, Картою киянина, платіжною чи транспортною картами.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в результаті сильної зливи, яка пройшла у столиці 29 серпня, станцію метрополітену "Героїв Дніпра" затопило. Вода проникла на станцію і навіть почала затоплювати тунель підземки.

Читайте також, що в столиці планують звести нову лінію метрополітену на лівому березі Дніпра, яка з'єднає житлові масиви Троєщина та Осокорки. Кабінет Міністрів України виділив кошти на корекцію проектів метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися