На проспекті Бандери прибрали «рекламного монстра» (ФОТО)

Столичні комунальники позбавили проспект Бандери, 18, розташований в Оболонському районі, від величезної рекламної вежі. Про це повідомляється на офіційній сторінці Управління з питань реклами КМДА та КП "Київреклама".

Відомо, що "рекламний монстр" був демонтований через те, що порушував Правила розміщення реклами та псував естетику міста.

"Не розповісти вам про позбавлення Києва від незаконної конструкції ми не можемо. Адже 5 поверхів у висоту і 20 автомобілів на вагу — це дуууже багато! Вуаля! Проспект Степана Бандери, 18 вже без величезної конструкції", - йдеться у повідомленні.

picture

Крім того, на проспекті Бандери, 8 з порушенням п. 3.3.4 Порядку (невідповідність місця установки) розташований і новий відеобілборд, який за словами жителів, звузив і без того вузьку велопішохідку. В Управлінні з питань реклами відзначили, що власнику вже направлено вимогу про необхідність усунення порушень. У разі, якщо цього не станеться, буде підписаний наказ на демонтаж.

Нагадаємо, що на Лісовому масиві столичні комунальники третій тиждень поспіль прибирають МАФи біля ринку "Юність". Роботи з благоустрою тривають на вулиці Братиславській з кінця серпня. У роботах активно залучена важка спецтехніка. На ринку "Юність" вже демонтували понад півсотні МАФів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в столиці за тиждень знесли сто кіосків і незаконних споруд, з них найбільше — у Дніпровському районі. За даними столичних комунальників, деякі власники тимчасових споруд допомогли демонтувати свої об'єкти. Тільки за тиждень в Києві комунальники прибрали 100 тимчасових споруд, гаражів і автомобільних крамниць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися