На під’їзді до аеропорту "Київ" обмежать рух транспорту

Водіїв попередили про об’їзд

На під’їзді до міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) у Солом’янському районі столиці тимчасово обмежать рух транспорту. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Столичні комунальники закінчують ремонт дороги на вулиці Народного ополчення. З 22:00 20 вересня до 07:00 21 вересня, а також з 22:00 21 вересня до 07:00 22 вересня на частині вулиці Народного ополчення перекриватимуть рух транспорту. За цей час дорожнє покриття влаштовуватимуть на ділянці від вулиці Смілянської до Севастопольської площі. Ремонтні роботи будуть проводити у напрямку центру Києва.

Під час ремонту транспорт направлять в об'їзд за наступним маршрутом: вулиця Народного Ополчення — вулиця Смілянська — вулиця Молодогвардійська — вулиця Донецька — Севастопольська площа.


Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на Броварському проспекті. Дорогу ремонтують від Чернігівської площі до станції метро "Лісова" у напрямку виїзду з Києва. На час ремонту на Броварському проспекті обмежили проїзд до 30 вересня.

Окрім того, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту до 1 жовтня. Також у столиці на час ремонту обмежили рух транспорту на Південному мосту до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, як триває ремонт на Південному мосту у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися