Киян запрошують на фестиваль джазу і глінтвейну

Жителів і гостей столиці у суботу, 18 вересня, запрошують до Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка на фестиваль джазу і глінтвейну.

На відвідувачів чекає багато смакоти, бо на території буде діяти рибний, сирний і м'ясний маркети, а також різні фудкорти. Плюс до всього, гості зможуть насолодитися багатьма видами глінтвейну і винами. А особливу атмосферу на заході будуть створювати найкращі представники сучасного і традиційного джазу з усього світу.

Також у програмі буде вінтажна ретро-барахолка і літературна барахолка, а ще на території діятимуть дитячі зони та майстер-класи для дітей.

"Друзі, не забуваємо про безпеку: в зонах продажу і скупчення людей надягаємо маску, тримаємо дистанцію 1,5 метра, миємо руки й беремо з собою чудовий настрій", - додають організатори.

Фестиваль джазу і глінтвейну розпочнеться о 14.00, дітям до 12 років — вхід безплатний. Вартість квитків для дорослих становить 450 гривень (квиток у ботанічний сад включений у квиток на фестиваль).

Нагадаємо, що в ці вихідні, 18-19 вересня, в Києві на ВДНГ відбудеться фестиваль вина - Kyiv Food and Wine Festival, на якому відвідувачів чекає багато приємних сюрпризів. Організатори повідомляють, що на заході буде діяти винний маркет, де будуть представлені десятки українських виноробів, а також імпортні напої зі Старого та Нового світу.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на початку жовтня у столиці пройде фестиваль крафтового сиру, на якому можна буде добре провести час із друзями та поласувати смачними стравами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися