Київ «скували» пробки: де не проїхати вранці 20 вересня

Ранок понеділка, 20 вересня, в столиці України почався з пробок. Дані онлайн-сервісу Google Maps показали, де найважче проїхати автомобілістам.

Згідно з інформацією, рух транспорту ускладнений на проспектах Перемоги та Валерія Лобановського. Ще пробки "скували" вул. Вадима Гетьмана, Олени Теліги, В'ячеслава Чорновола. Водіїв попереджають про велике скупчення машин на проспекті Відрадному, бульварі Кольцова та Кільцевій дорозі.

Крім цього, складно проїхати по вулицях Павла Скоропадського, Січових Стрільців, Кирилівської, Вишгородської та Богатирської.

На Лівому березі столиці "стоїть" Броварський проспект, а також проспекти Юрія Гагаріна і Бажана.

Рух на Дарницькому та Північному мостах утруднено в напрямку правого берега. На мостах Метро, Патона та Південному помітне незначне ускладнення також в напрямку правого берега.

Нагадаємо, що на під'їзді до міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) у Солом'янському районі столиці тимчасово обмежать рух транспорту. Столичні комунальники завершують ремонт дороги на вулиці Народного ополчення. З 22:00 20 вересня до 7:00 21 вересня, а також з 22:00 21 вересня до 07:00 22 вересня на частині вулиці Народного ополчення будуть перекривати рух транспорту.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в комунальній корпорації "Київавтодор" планують закінчити ремонтувати Південний міст до початку 2023 року. Через заміну деформаційних швів на мосту можуть частково перекривати рух автомобільного транспорту, але про всі незручності водіїв обіцяють попереджати заздалегідь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися