У Броварах відбудуться військові навчання з територіальної оборони

Тренування розпочнуться у Броварському районі Київської області

У Броварському районі Київської області з 22 вересня розпочнуться тренування військових з територіальної оборони. Про це повідомили у Броварській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Військові навчання з територіальної оборони триватимуть у Броварському районі з 22 вересня 1 жовтня 2021 року. Урочисте відкриття тренувань військових заплановане на 23 вересня. Воно відбудеться у пункті базування батальйону територіальної оборони Броварського району. На захід на території військової частини А0415 в селі Семиполки Калитянської громади запросили представників вищого духовенства Броварського району, журналістів та усіх бажаючих.

За словами виконуючого обов’язки керівника Броварської райдержадміністрації Павла Проскочило, у Броварах навчання з територіальної оборони заплановані на 27 вересня. Виданню "Трибуна" він повідомив, що заходи у Броварах триватимуть до 30 вересня. У ці дні на вулицях Броварів з’являться блокпости, а у жителів та гостей міста можуть перевіряти документи. Під час військових навчань у Броварах можливе перекриття вулиць.

У мерії Броварів повідомили, що до навчань залучать військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони, а також усіх бажаючих навчитися захищати свої близьких та дім. Підрозділи територіальної оборони відпрацюють дії в разі воєнної загрози та будуть вдосконалювати військові навички та вміння під керівництвом досвідчених військовослужбовців. Учасники зборів отримають грошову винагороду, а на період навчань за ними буде збережено робоче місце та середня заробітна плата. У Броварській міськраді додали, що наприкінці року ті, хто укладе контракт на службу у військовому резерві, отримують грошове заохочення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Білоцерківського та Обухівського районів Київської області з 14 до 16 вересня провели антитерористичні навчання. На військових об’єктах регіону силовики відпрацювали протидію диверсіям.

Нагадаємо, днями у міжнародному аеропорті "Бориспіль" відбулися масштабні аварійно-рятувальні навчання. У них взяли участь представники Державної служби надзвичайних ситуацій, Повітряних сил Збройних сил України, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Червоного Хреста та Київського обласного центру медицини катастроф.

Читайте також, як у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися