У Київській області відбудуться антитерористичні навчання

Про деякі обмеження попередили у Службі безпеки України

У Київській області відбудуться тактико-спеціальні навчання спецслужб та військових. Про це повідомили у Головному управлінні Служби безпеки України у столиці та Київської області, передають "Коментарі".

У двох районах Київської області кілька днів триватимуть антитерористичні навчання спецслужб, військових, поліції та працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій України. У заходах також братимуть участь представники органів влади Київської області.

Антитерористичні навчання розпочнуться на території Білоцерківського та Обухівського районів Київської області 14 вересня та триватимуть до 16 вересня. На військових об’єктах регіону силовики відпрацюють протидію диверсіям. Громадян попередили, що під час антитерористичних навчань можливе тимчасове обмеження руху транспорту та пішоходів. Окрім того, мешканців та гостей Київської області просять мати при собі документ, що посвідчує особу. Громадян також закликали зберігати спокій та належним чином реагувати на дії правоохоронців.

Нагадаємо, на початку липня у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України та інших правоохоронців. Навчання спецпризначенців відбувалися спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Правоохоронці відпрацювали звільнення заручників у синагозі столиці в екстремальних умовах. За легендою, "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, які знаходились у синагозі. Під час антитерористичної операції українські спецпризначенці звільнили всіх "заручників" та затримали "терористів". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Окрім того, у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися