У ТРЦ Ocean Plaza можна буде вакцинуватися

Відсьогодні, 21 вересня, зробити вакцину від коронавірусної інфекції можна в столичному торгово-розважальному центрі Ocean Plaza. Про це повідомляє прес-служба комплексу на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що центр масової вакцинації від COVID-19 відкритий на 0 поверсі біля магазину "Ватсон". Працює він з 11:00 до 17:00. Кожен бажаючий може записатися на щеплення за допомогою телефону: 0 60 800 20 19 або перейти по посиланню.

У повідомленні говориться, що тим, у кого немає декларації, укладеної з сімейним лікарем, потрібно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код. А міжнародну довідку про вакцинацію від сімейного лікаря можна отримати після щеплення другою дозою вакцин або звантажити в додатку Action.

До слова, центри масової вакцинації також працюють в столичних ТРЦ Blockbuster Mall (проспект Степана Бандери, 36) і ТРЦ Retroville (проспект Правди, 47).

Жителям столиці нагадують, що вакцинація - єдиний спосіб захистити себе і своїх близьких від коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, що жителям Позняком зробити щеплення від COVID-19 стане ще простіше, адже в торгово-розважальному центрі River Mall відкрився пункт масової вакцинації. Центр відкрився за адресою: Дніпровська набережна, 12 і буде функціонувати щодня з 12 до 18. У ньому можна зробити щеплення такими вакцинами як AstraZeneca, Coronavac і Pfizer.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, якщо Київ опиниться в "жовтій" або "червоній" зоні карантину, то в столиці заборони й обмеження не поширюватимуться на громадян, які повністю вакциновані від COVID-19.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися