У Києві один з ТРЦ перейменували в честь сорту конопель

Торгово-розважальний центр Dream Town, розташований в Оболонському районі столиці, потрапив в рамки ребрендингу й отримав нову назву. Нову вивіску на будівлі помітили місцеві жителі, про що і повідомили в Facebook-спільноті "Життя Оболонського Району і Мінського Масиву".

Відзначається, що перший Dream Town тепер називається Dream yellow, а другий - Dream Berry. У соціальній мережі жартують, що власник торгового центру Гарік Корогодський розуміється в креативних назвах, оскільки об'єкт названий на честь сорти конопель.

"Новий стиль напевно можна було цікавіше обіграти на фасадах, а зараз ці яскраві кольори виглядають не дуже і якось слабо ліпляться до цієї архітектурі", "Мабуть, на честь актриси Хеллі Беррі ... Можливо, її бабуся жила в цьому районі й мріяла про великий ТРЦ", "Крутий колір", - написали в коментарях користувачі.

Повідомляється, що власник Гарік Корогодський і ті, хто працював над проектом, сподіваються збільшити відвідуваність закладу мінімум на 40%.

Згідно з офіційними даними, загальна площа обох ТРЦ - 160 тисяч квадратних метрів. Комплекс Dream Berry і Dream yellow є одним з найбільших в Києві. Загальна сума реставрації, за деякими даними, становить майже 12 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці біля станції метрополітену "Мінська" облаштували платне паркування у торгово-розважального центру "Dream Town".

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що з вівторка, 21 вересня, зробити вакцину від коронавірусної інфекції можна в столичному торгово-розважальному центрі Ocean Plaza.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктор

26 вересня 2021, 11:57

Бред, хотя у каждого свои ассоциации. Ну тогда армия вооружена тоже в честь сорта конопли - АК-74...

Коля

23 вересня 2021, 12:12

Кстати, кличко мудило. Всё таки начал стройку на метро Осокорки. Он же фуфел, потому что начал сносить исторические здания для новостроек.

Коля

23 вересня 2021, 12:09

Конопля - мацанка, веник, марихуана (веник и марихуана, как по-мне, то это одно и тоже), драп, анаша, гашиш. Каким именно назвали?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися