У Києві за керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння судитимуть суддю

Працівниця держустанови уникала отримання протоколу про порушення

У Києві судитимуть суддю за керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

У МВС повідомили, що столичну суддю зупинили за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння понад півтора місяці тому. Увесь цей час порушниця ігнорувала письмові звернення поліції. Правоохоронці запрошували водійку до поліцейського відділу у Києві для завершення оформлення адміністративного протоколу, але вона так і з’явилась. Суддя перебувала то на лікарняному, то у відпустці, зазначили у відомстві.

За словами першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, правоохоронці відвідали суддю за місцем роботи після того, як вона вийшла з лікарняного. На жінку склали протокол про адміністративне правопорушення за керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Наразі матеріали про правопорушення передали для розгляду до Оболонського районного суду Києва. 

Нагадаємо, на трасі "Київ — Одеса" сталася смертельна ДТП. В аварію потрапив мікроавтобус, який перевозив хасидів. Надзвичайна подія сталася біля села Чупира у Білоцерківському районі Київської області. За кермом мікроавтобуса Mercedes, який перевозив паломників з Умані в міжнародний аеропорт "Бориспіль", був 37-річний водій. Він, виконуючи маневр, врізався в автобусом і від сильного удару вилетів з проїжджої частини в поле. В результаті аварії загинув 45-річний громадянин Ізраїлю.

Окрім того, на трасі "Київ — Знам‘янка" сталася аварія за участі двох автівок. Зіткнулися вантажівка та легковик. У ДТП є постраждалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу села Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася серйозна аварія, яку спровокував співробітник поліції.

Читайте також, що під Києвом розстріляли авто помічника президента України Володимира Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися