Переплутав педалі: на Петрівці маршрутка врізалася в автобус

У середу, 22 вересня, на столичній Петрівці сталася курйозна дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки й автобуса. Про це передає "Магнолія-ТВ".

Аварію спровокував водій маршрутного таксі "Богдан", який переплутав педалі. Чоловік рухався по проспекту Степана Бандери, по крайній правій смузі й зіткнувся зі стоячим автобусом Volvo. В результаті інциденту постраждало кілька пасажирів маршрутки.

Водій розповів, що хотів пригальмувати, але переплутав педалі й замість гальма натиснув на газ. Спочатку маршрутка рухалася з невеликою швидкістю, а потім різко розігналася, в результаті чого кілька людей отримали удари й травми та поїхали з місця події на машині "швидкої" допомоги. Поліція не повідомила про точну кількість постраждалих.

До слова, автобус Volvo стояв в недозволеному місці. Водій каже, що зупинився лише на кілька хвилин, однак правомірність цього дії належить встановити співробітникам поліції.

Нагадаємо, в Києві почали перевіряти маршрутні автобуси вперше за сім років. Чотири інспектори перевірили п'ять маршрутів. Рейди пройшли по автобусним маршрутам №150, №155, №157, №192 і №525. Всього в столиці планують перевірити 1 477 маршруток і 323 комунальних автобусів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в столиці перевізники автобусного маршруту №21 зобов'язалися обслуговувати пасажирів за новими стандартами й підписали відповідні документи. Свої підписи в додаткових угодах до діючих договорів про пасажирські перевезення поставили ТОВ "Кийтранс-2005", який обслуговує двадцять маршрутів в Києві, і ПП "Тандем", у якого є один автобусний маршрут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися