Ще на одному автобусному маршруті в Києві підвищать сервіс

Перевізники обслуговуватимуть пасажирів за новими стандартами

У Києві перевізники автобусного маршруту №21 зобов‘язались обслуговувати пасажирів за новими стандартами та підписали відповідні документи. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Костянтин Усов, передають "Коментарі".

За його словами, свої підписи на додаткових угодах до чинних договорів про пасажирські перевезення поставили ТОВ "Кийтранс-2005", який обслуговує двадцять маршрутів у Києві, та ПП "Тандем", в якого є один автобусний маршрут. Заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов зазначив, що у столиці вже одинадцять перевізників на 63 маршрутах взяли на себе зобов’язання дотримуватися нових вимог київської влади щодо якості пасажирських перевезень.

"Ми знаємо про шалений тиск на перевізників. Але щодня маємо нові підписані документи, і не плануємо зупинятись", — підсумував заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Нагадаємо, у Києві стартувала процедура контролю за дотриманням нових правил перевезень в маршрутних автобусах. Тепер водії маршруток зобов'язані бути в спеціальній формі, а в салонах рухомого складу будуть регулярно проводити заміри температури. Інспектори перевірятимуть наявність усіх необхідних документів, форму у водіїв, температуру в салоні, шумове та візуальне забруднення всередині транспорту. Також перевірці підлягає наявність необхідного інформаційного плаката з потрібною для пасажирів інформацією та даними водія, технічний стан маршрутки і її чистота, а також пристосованість до перевезення осіб з обмеженими можливостями. Для фіксації порушень столичні інспектори матимуть натільні камери.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київ став першим містом в Україні, де ввели контроль температурного режиму в салонах маршрутних автобусів. Чіткий контроль температури в автобусах влітку і взимку є невід'ємною частиною договору перевізника і влади. У КМДА будуть жорстко контролювати дотримання договорів. Для цього столична комунальна служба перевезень закупила спеціальні надточні термометри.

Читайте також, що у Києві змінять маршрути декількох автобусів.

Джерело: https://t.me/usov_ua/129


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

18 вересня 2021, 10:51

Интересно, насколько адекватна Наталья Некрасова, раз выкладывает такой бред?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися