Київські поліцейські зробили подарунок дочці свого загиблого колеги (ФОТО)

Поліцейські здійснили мрію дитини

У Києві правоохоронці подарували 4-річної Софії ляльковий будинок, про який вона давно мріяла. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва в Facebook.

За словами джерела, тато дівчинки помер під час виконання службових обов'язків. Його маленька дочка мріяла про великий ляльковий будиночок. Саме його колеги загиблого вирішили подарувати дитині.

picture

"Побачивши на порозі усміхнених поліцейських з повітряними кульками в руках, дівчинка відразу навіть розгубилася і сором'язливо заховалася за маму. Але коли гості ще отримали ляльковий будиночок і солодощі, очі Софії засвітилися справжнім щастям", - повідомляється на сторінці поліції.

Разом з ляльковим будиночком і солодощів поліцейські вирішили ще порадувати дівчинку і запросили її до службового автомобіля. На мить дитина відчула себе справжнім правоохоронцем. Софія уважно розглядала все, що є всередині авто і зацікавлено задавала безліч питань.

Коли поліціянтам потрібно було йти, дитина засмутилася. Однак її нові друзі пообіцяли, що ще повернуться до неї. Мати дівчинки подякувала колегам загиблого чоловіка за подарунки та побажала їм легкої служби.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що 17-річна дівчина хотіла стрибнути з 25 поверху, її врятувала поліція. Підліток розповіла, чому хотіла накласти на себе руки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області поліція з кінологами шукала зниклого безвісти хлопця з психічним розладом. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


апрошка

25 вересня 2021, 15:46

благие дела требуют тишины. помогли, спасибо. но зачем трезвонить об этом на весь мир? популисты.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися