Погода в Києві на тиждень: що прогнозують синоптики

Жителів столиці на цьому тижні, з 27 вересня по 1 жовтня, чекає порівняно тепла погода, без опадів. Такі дані оприлюднив ресурс weather.com.

Сьогодні в Києві погода буде хмарною, але з проясненнями. Вдень стовпчики термометра піднімуться до +14 градусів, а вночі впадуть до +7 градусів. Опадів не прогнозується.

У вівторок, 28 вересня, синоптики обіцяють в столиці України трохи більше сонця, ніж в понеділок, а ось вночі стане холодніше - стовпчики опустяться до +6 градусів. Дощів не очікується.

У середу, 29 вересня, киян попереджають про невелике похолодання, вдень температура буде в діапазоні +12 градусів, а вночі впаде до +3 градусів. Весь день небо буде вкрите хмарами.

У четвер, 30 вересня, погода буде такою, як і в середу. Стовпчики термометра вдень покажуть +13 градусів.

У п'ятницю, 1 жовтня, синоптики кажуть, що на вулиці стане трішки тепліше. Вдень температура повітря прогріється до +14 градусів, але до ночі опуститися до +4. Весь день буде легка хмарність, без опадів.

Нагадаємо, що цього літа в столиці України помітили унікальне погодне явище, яке нагадує ядерний гриб після вибуху. Йдеться про рідкісну хмару-"ковадло", яку можна спостерігати в літній період.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що серпень 2021 року в столиці України відзначився температурним рекордом. Експерти відзначили, що середньомісячна температура повітря становила +21,1 ° С, що на 0,7 ° С вище за кліматичну норму. Найспекотніше в серпні було 17 числа, коли стовпчики термометра піднялися до +33,4 ° С.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися