У КМДА розповіли про хід будівництва Подільсько-Воскресенського мосту

У Київській міській державній адміністрації розповіли про темпи будівництва Подільсько-Воскресенського моста, а також про хід робіт сьогодні. Про це повідомляє видання "Depo", посилаючись на інформаційний запит.

Відомо, що за станом на кінець вересня 2021 року на переправі тривають активні роботи по монтажу деформаційних швів і облаштування гідроізоляції, а також покриття проїзної частини прогонових будов по всій трасі моста.

Також триває будівництво огороджувальних конструкцій метрополітену та облаштування насипу на території Русанівських садів, розпочаті роботи з будівництва дороги від транспортної розв'язки на перехресті вулиці Оноре Де Бальзака та проспекту Романа Шухевича до Подільського моста.

Крім цього, місто продовжує роботи з будівництва станції метро "Райдужна" на території Русанівських садів, триває демонтаж підводної частини тимчасових опор на самому мосту.

Нагадаємо, що Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густєлєва, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. Про це мер Києва сказав на пленарному засіданні Київської міської ради 22 липня.

Він зазначив, що говорив про це з Густєлєвим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо перехід не буде зданий в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

27 вересня 2021, 21:18

Мост в бездорожье подола.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися