Uzbekistan Airways через 6 років відновлює польоти до Києва

З неділі, 26 вересня, після шестирічної перерви, узбецька авіакомпанія Uzbekistan Airways відновила рейси "Київ-Ташкент". Про це повідомляє avianews.com.

Авіаперевізник буде літати один раз в тиждень - щонеділі з міжнародного аеропорту "Бориспіль" (термінал D). Ціна в одну сторону в економкласі стартує від 354 доларів з урахуванням тільки ручної поклажі (9185 гривень) і від 393 доларів з багажем до 23 кілограм (близько 10 500 гривень). Авіаквиток бізнес-класу коштує від 1059 доларів (28 200 гривень) в обидві сторони.

Розклад рейсів Ташкент-Київ-Ташкент Uzbekistan Airways:

- Ташкент 17:30 → Київ 20:35, неділя

- Київ 22:05 → Ташкент 4:35, неділя

В системі бронювання узбецького авіаперевізника зазначено, що на лінії Ташкент-Київ він буде використовувати літаки Airbus A320. Вони мають 12 крісел бізнес-класу і 138 місць економічного класу. Продаж квитків відкрита на рейси до кінця жовтня поточного року.

Відзначимо, що польоти між Україною та Узбекистаном припинилися у 2015 році через конфлікт перевізників МАУ і Uzbekistan Airways. Вони обслуговували лінію Київ-Ташкент і не змогли узгодити прийнятну для обох сторін частоту польотів.

Нагадаємо, зі столиці України до Одеси можна буде дістатися за допомогою нового лоукостера Bees Airline, який запускає перший внутрішній рейс з 14 жовтня. Авіакомпанія буде літати п'ять разів на тиждень.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у жовтні авіакомпанія SkyUp Airlines відкриває новий авіарейс, який курсує зі столиці України до Об'єднаних Арабських Еміратів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися