Де в Києві можна буде безкоштовно вакцинувати тварин

До Всесвітнього дня захисту тварин, який відзначається 4 жовтня, в столиці можна буде вакцинувати й чипувати домашніх тварин, а також вибрати собі кращого чотирилапого друга і забрати його додому. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Цієї неділі, 3 жовтня, в київському парку "Наталка" на Оболоні притулки для тварин влаштують тематичні виставки, конкурси, лекції та лотерею. Активісти й ветеринари нагадають правила гуманного поводження з тваринами.

Кілька котиків чекати майбутніх господарів просто в парку. В той самий час в 14-00 буде організовано автобус, який завезе всіх бажаючих в муніципальний притулок у Бородянці, де можна буде вибрати собі кота або собачку.

Як розповів радник Київського міського голови Олексій Шевченко, у святкуванні Всесвітнього дня захисту тварин братимуть участь КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини", Центр захисту тварин і приватні притулки для бездомних чотирилапих. "Вечірній Київ" є інформаційним спонсором свята.

Під час заходу можна буде вакцинувати своїх собак і кішок від сказу, зареєструвати їх в міському реєстрі та чіпувати.

Коли: 3 жовтень 2021 з 12 до 15 годин дня

Де територія парку "Наталка" - майданчик для вигулу собак.

Вхід вільний

Нагадаємо, що на території Київської області пройшла кампанія з імунізації диких тварин проти сказу. Вакцини в брикетах розкидали з літаків-кукурузників.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що попри те, що в столиці недавно пройшов Марш за права тварин, деякі люди, т.зв. "догхантери", продовжують свою діяльність і вбивають домашніх і бродячих собак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися