У Києві змінили маршрут автобусів із Троєщини на Петрівку (СХЕМА)

Киян та гостей столиці попередили про зміни

У Києві змінено маршрут автобуса № 21 "Вулиця Милославська — станція метро "Почайна". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Зміни в автобусному маршруті пов’язані з капітальним ремонтом на вулиці Милославській. На фінальній стадії робіт будуть облаштовувати острівці безпеки на пішохідних переходах на перехресті вулиць Милославської та Оноре де Бальзака. Зміна маршруту потрібна для безпечного розвороту автобусів.

Для забезпечення перевезень мешканців Троєщини автобуси маршруту в напрямку кінцевої зупинки "Вулиця Милославська" від "Вулиці Марини Цвєтаєвої" будуть прямувати непарною стороною з кінцевою зупинкою в районі будинку № 83 на вулиці Оноре де Бальзака.

Окрім того, непарною стороною вулиці на маршруті додали зупинку "Мікрорайон № 22". Зупинка "Вулиця Милославська" (на посадку) на парній стороні вулиці Оноре де Бальзака залишиться без змін. Автобус №21 "Вулиця Милославська — станція метро "Почайна" почне курсувати за новою схемою руху з 1 жовтня.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через напад та акт вандалізму припинили роботу автобуси маршруту №150, які курсували між Троєщиною і Севастопольською площею. 

Нагадаємо, у Києві стартувала процедура контролю за дотриманням нових правил перевезень в маршрутних автобусах. Тепер водії маршруток зобов'язані бути в спеціальній формі, а в салонах рухомого складу будуть регулярно проводити заміри температури. Інспектори перевірятимуть наявність усіх необхідних документів, форму у водіїв, температуру в салоні, шумове та візуальне забруднення всередині транспорту. Також перевірці підлягає наявність необхідного інформаційного плаката з потрібною для пасажирів інформацією та даними водія, технічний стан маршрутки і її чистота, а також пристосованість до перевезення осіб з обмеженими можливостями. Для фіксації порушень столичні інспектори матимуть натільні камери.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися