У Київській області готують до відкриття супермаркет (ФОТО)

Відкриття заплановано на 5 жовтня

Десятий за рахунком супермаркет АТБ готується до відкриття в місті Бровари, що на Київщині. Про це повідомляє регіональне видання "Трибуна-Бровари" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За інформацією джерела, ще один супермаркет стане 37-м магазином з-поміж найбільших, що функціонують у місті Бровари. Вперше інформація про відкриття нового чорного АТБ з'явилася в липні поточного року. Тоді ЗМІ повідомляли про реконструкцію будівлі по вулиці Київській під відкриття нового магазину. До слова, реконструкцією займалося ТОВ "Римський клуб".

Видання також пише, що згідно з містобудівною документацією, біля магазину має пролягати нова дорога, яка з'єднає вулиці Шевченка, Грушевського і Київську одним перехрестям.

Відкриття заплановано на завтра, 5 жовтня, о 12:00. Супермаркет розташований по вулиці Київська, 219.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що під Києвом знищать 18 гектар лісу. Депутати виносили в зал альтернативний план зонування, який передбачав збереження лісових ділянок, однак рішення було провалено. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві відкрили новий майданчик для вигулу собак. Тут у господарів є можливість вигулювати свого вихованця без повідця і дати йому повну свободу. Детальніше про е те читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ягуар

5 жовтня 2021, 20:57

Самый позорный маркет в Украине, наряду с конченым Траштем. Людей дурят на чеках, продают под Знатными брендами РИГА всякое ФУФЛО в банках, харьковского ПОМОЛА из гамна, и т.д.

Виталий

5 жовтня 2021, 14:34

К сожалению, опять открывают не производство...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися