Поблизу метро "Дорогожичі" обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Про обмеження попередили у "Київавтодорі"

У Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на вулиці поблизу станції метро "Дорогожичі". Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на вулиці Дорогожицькій розпочали середній ремонт дороги. Роботи проводитимуть на ділянці між вулицями Олени Теліги та Ризькою. Старе покриття зніматимуть 5 та 6 жовтня. Усі ремонтні роботи планують завершити до 18 жовтня. До завершення ремонту на вулиці Дорогожицькій частково обмежено рух. Столичні комунальники також перепросили за тимчасові незручності.

 

Окрім того, у Києві через ремонтні роботи до грудня частково обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва.

У Києві також частково обмежили рух транспорту на Чорнобильській вулиці. Тут завершують капітальний ремонт проїзної частини. Дорожники працюють від вулиці Академіка Єфремова до проспекту Перемоги. Ремонтні роботи за сприятливих погодних умов триватимуть до 22:00 9 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення наземної частини метро на Троєщину. Зараз у Києві станції метро на Троєщину будують на нижньому ярусі Подільського моста. Будівельні роботи ведуться також на лівому березі річки Дніпро. 

Дивіться також, як у Києві тривають будівельні роботи на Оболонському пішохідному мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися