У Києві через самокат зупинили роботу метро

Про інцидент розповіли у метрополітені

У Києві через падіння багажу на колії метро зупинили потяги на червоній лінії. Про це розповіли у комунальному підприємстві "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

Інцидент стався на станції метро "Театральна". Під час очікування поїзда пасажири впустили на колії дитячий самокат. У метрополітені були змушені відключити напругу на контактній рейці та зупинити поїзди на червоній лінії метро, щоб дістати річ.

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" закликали киян та гостей столиці дотримуватися правил поїздом у метро. Пасажирам нагадали, що особливо важливо не заходити за обмежувальну лінію та триматися за поручень.

Нагадаємо, у київському метрополітені запустили новий потяг, який курсуватиме на синій гілці підземки між станціями "Героїв Дніпра" і "Теремки". У ньому можна буде побачити незвичайну виставку. В поїзді з’явилася експозиція постів про Георгія Нарбута — українського художника і ілюстратора. У п'яти вагонах розмістили 10 видів плакатів, які розповідають про його роботи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися