У Київській області знайшли зниклу 16-річну дівчину: де вона перебувала три дні

Підлітка розшукували з поліцією протягом трьох днів

В Білоцерківському районі, що на Київщині, правоохоронцям вдалося розшукати 16-річну дівчину, яка зникла кілька днів тому. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

Дівчина безвісти зникла 8 жовтня і не виходила на зв'язок з рідними. Забивши на сполох, вони звернулися в поліцію з проханням про допомогу в пошуках дочки. Було встановлено, що в той день підліток вийшов з дому о 15:00 і не повернувся. З того ж дня були організовані пошуки зниклої.

Як повідомили в пресслужбі, через три доби дівчину вдалося розшукати. Як з'ясувалося, весь цей час вона перебувала разом зі своїм знайомим, до якого вона спочатку вирушила 8 жовтня.

На цей момент підліток перебуває вдома зі своєю сім'єю. На щастя, за час, поки поліція розшукувала дівчину, з нею нічого не сталося.

Своєю чергою правоохоронці звертаються до батьків з проханням цікавитися дозвіллям своїх дітей і намагатися бути для них другом і забезпечувати гармонію в сім'ї.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві затримали "клофелінщиків", які випадково вбили одну зі своїх жертв. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області зі школи пропали троє підлітків. Тільки під ранок їх знайшли в полі. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися