У Київській області діти підуть на канікули завчасно

Канікули в школах розпочнуться на півтора тижні раніше, ніж належить

У місті Ірпінь, що в Київській області, шкільні канікули перенесли з 25 жовтня на іншу дату. Про це повідомляється у пресслужбі Ірпінської міської ради.

Так, канікули в міських школах почнуться вже з завтрашнього дня, 14 жовтня. Начальник управління освіти та науки Ірпінської міськради Олег Білорус зазначив, що така рекомендація була отримана ними Міністерства освіти та науки, а також від департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації.

Згідно з рекомендацією, канікули в школах міста слід перенести з 25 жовтня на 18 жовтня. Але оскільки 14 і 15 жовтня — офіційні вихідні, діти йдуть на канікули вже завтра.

"У МОН та МОЗ вже зараз говорять про канікули до 30 жовтня. Тому, можливо, ми будемо переглядати своє рішення", - підкреслив Олег Білоус.

Варто відзначити, що перенесення пов'язують з погіршенням епідемічної ситуації. Щодня кількість хворих тільки збільшується.

Нагадуємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що незабаром в Київській області введуть нові правила на користування громадським транспортом. Для того, щоб здійснити поїздку, людям необхідно буде надавати спеціальні документи. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що була названа єдина альтернатива локдауну в столиці. Столична влада впевнена, що уникнути локдауну в Києві можна тільки одним способом. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися