У Києві незабаром можуть ввести локдаун: скільки він триватиме

У найближчі кілька тижнів Київ може опинитися в "червоній" зоні

У столиці, яка зараз перебуває в "жовтій" зоні, вже незабаром можуть ввести локдаун. Про це повідомляє видання UBR, посилаючись на слова голови Союзу споживачів комунальних послуг Олега Попенко.

Як зазначає експерт, в Києві й ще кількох регіонах можуть оголосити локдаун у найближчі два тижні. У разі, якщо це станеться, триватиме він як мінімум до новорічних свят.

Разом зі столицею в "червоній" зоні опиняться ще п'ять або сім областей України. Зараз у цій зоні знаходиться тільки Херсонська область. До слова, з понеділка, 18 жовтня, в "червону" зону потрапляють такі області: Запорізька, Дніпропетровська, Одеська і Донецька. Про це написав у Telegram-каналі міністр Кабміну України Олег Немчінов.

Олег Попенко також підкреслив, що наслідки для жителів України будуть одні - це відсутність заробітної плати, відсутність грошей, а також падіння економіки загалом.

Що стосується обмежень під час локдауну, то голова Союзу споживачів комунальних послуг зазначив, що, швидше за все, більшість із них будуть пов'язані з вакцинацією. Якщо говорити про нововведення, то тут, на думку експерта, поки не зрозуміло, на що влада може піти.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Київська область потрапила в "помаранчеву" зону. 15 жовтня в Київській області виявлено 391 випадок захворювання на коронавірус. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області вводяться обмеження на користування громадським транспортом. Для того, щоб здійснити поїздку, людям необхідно буде мати при собі документи, що доводять відсутність хвороби, або ж сертифікат про вакцинацію. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

16 жовтня 2021, 18:00

нету никакого вируса, это все обман. делается все с целью что-бы людей ужалить прививкой. Ужалят, кирдык наступит...

Алекс

16 жовтня 2021, 11:46

Заебали с этими блядьдауанами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися