У Києві продовжать роботу громадського транспорту на годину

Також в ніч на 19 жовтня в столиці буде забезпечено чергування резервних автобусів

У столиці відбудеться футбольний матч між командами "Шахтар" (Донецьк) і "Реал" (Мадрид). У зв'язку з цим робота громадського транспорту буде продовжено. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, посилаючись на "Київпастранс".

За словами джерела, в ніч з 19 на 20 жовтня робота деяких маршрутів наземного громадського транспорту подовжать на годину. Це стосується тролейбусів, трамваїв, а також міських автобусів.

Так, буде продовжена робота:

- тролейбусів під номерами: 3,8, 18, 24, 30, 41;

- трамваїв під номерами: 1-К, 8-К, 28;

- автобусів: 178, 220, 410, 500, 523, 576, 582.

Також в пресслужбі КМДА повідомляють, що в ніч на 19 жовтня в столиці буде забезпечено чергування резервних автобусів. У разі необхідності вони будуть працювати на наступних маршрутах: 33-Т, 55, 69, 99.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві в роботі метро стануться деякі зміни. У центральній частині столиці в ніч з 19 на 20 жовтня закриють ряд станцій. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що кияни хочуть ще один вагон до кожного поїзда столичного метро. Городяни підписують петицію, щоб влада збільшила кількість вагонів у поїздах метрополітену з п'яти до шести. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися