Біля Верховної Ради проходить мітинг проти вакцинації (ФОТО, ВІДЕО)

Мітингувальники принесли з собою ікону і хрест

Сьогодні, 19 жовтня, в центрі столиці під будівлею Верховної Ради проходить церковний мітинг. Протестуючі виступають проти вакцинації дітей. Про це повідомляє Tekegram-канал PavlovskyNews.

Днем раніше голова парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький повідомив, що зараз уряд разом з Держспоживстандартом та технічною групою Міністерства охорони здоров'я розглядає питання про можливість вакцинації дітей у віці від 12 до 14 років за показаннями.

picture

Однак протестувальники не згодні з планами уряду. Вони виступають проти того, щоб дітей вакцинували. Мітингувальники прийшли до будівлі Верховної Ради з плакатами з написами: "Вакцинація вбиває", "Ні медичним експеримент. Захистимо наших дітей". Також учасники мітингу принесли з собою ікону і хрест.

picture

До слова, Радуцький також відзначав, що зараз із загальної кількості людей, у яких щодня виявляють коронавірус, 15-20% складають саме діти.

У Telegram-каналі PavlovskyNews також опублікували фото і відео з сьогоднішнього мітингу.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в найближчі кілька тижнів Київ може опинитися в "червоній" зоні. Стало відомо, скільки в столиці може продовжитися локдаун. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області вводяться обмеження на користування громадським транспортом. Для того, щоб зробити поїздку, людям необхідно буде мати при собі документи, що доводять відсутність хвороби, або ж сертифікат про вакцинацію. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися