В Києві відкриється низка міжнародних виставок

Буде представлена продукція з усього світу

У вівторок, 19 жовтня, в Києві відкрилась низка міжнародних виставок, присвячених спецтехніці. Так, це виставки:  КОММУНТЕХ - 2021, ДОРТЕХЕКСПО - 2021, ЄвроБудЕкспо – 2021, XX Міжнародний Промисловий Форум - 2021 і низка інших експозицій, що представляють продукцію з усього світу (більш ніж сто країн).

Як писали "Коментарі", у вестибюлі станції метро "Театральна" відкрилася виставка "100 років інсуліну", приурочена до сторіччя відомого препарату. Виставка повинна тривати до 29 жовтня.

Відзначається, що за цей час інсулін врятував мільйони життів. На виставці можна ознайомитися з історією інсуліну, симптомами цукрового діабету і профілактикою хвороби.

Також у київському Музеї Ханенків проходить незвичайна виставка "Це мені можна". Художниками і художницями стали особи з та без синдрому Дауна "Ательєнормально" разом зі студією "Троянда". Про це повідомили організатори  на сторінці у Facebook. Виставка проходить у приміщенні і в дворику Музею Ханенків з середи до неділі з 16:00 до 17:30. Виставка триватиме два місяці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися