У залі Київського крематорію пройшла прощальна церемонія з моделлю Оленою Вовк (Фото)

На похоронах були присутні 20 осіб

У Києві попрощалися з відомою моделлю і світською левицею Оленою Вовк, яка померла три дні тому. Серце жінки перестало битися на 73 році життя. Про це повідомляє видання "Обозреватель".

picture

Прощальна церемонія відбулася сьогодні, 19 жовтня, в будівлі Київського крематорію, розташованого поруч із Байковим кладовищем. На похоронах епатажної моделі було 20 осіб. У їх числі близькі родичі Олени, її друзі, різні зірки, а також кілька шанувальників жінки.

picture

За словами видання, незадовго до смерті жінка почала скаржитися на болі в спині. Через деякий час її знудило. Модель госпіталізували. У медичному закладі медики зробили їй комп'ютерну томографію. У результаті в лівій півкулі мозку Олени Вовк виявили вогнище старого інсульту. Після цього пацієнтка потрапила в реанімацію.

У суботу, 16 жовтня, стало відомо про те, що Вовк померла. До слова, сама ж модель зазначала в одному з інтерв'ю, що за своє здоров'я сильно не переживала, оскільки мала хорошу генетику. Протягом всього свого життя жінка не дотримувалася ніяких дієт і не займалася спортом.

Вовк була досить популярною у столиці. Її нерідко можна було помітити на різних світських заходах і у київських клубах. Знали її не тільки в Україні, а й за її межами як модель і блогера.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві від тривалої хвороби помер відомий письменник, який є автором кількох десятків книжок для дітей, а також книг сатири та гумору. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися