Синоптики розповіли, коли в Київ прийде потепління

До Києва на кілька днів повернеться тепла погода

У столиці найближчими днями очікується різке потепління. Однак уже незабаром сонячну і теплу погоду змінять дощі та холод. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, потепління прийде в Київ вже з завтрашнього дня, 21 жовтня. Температура повітря вдень очікується від 15 до 17 градусів. До ночі стовпчик термометра опуститься до 9 градусів вище 0. До слова, сьогодні температура повітря вдень становить 12 .. 14 градусів, а вночі за все до 3 градусів.

picture

У п'ятницю, 22 жовтня, в столиці буде аналогічна погода. Вдень температура повітря підніметься до 17 градусів, вночі — до 9. Згідно з прогнозом, цей день видасться хмарним, без опадів.

picture

Вже з 23 жовтня знову настане похолодання. Температура повітря вдень сягне максимум 13 градусів. До ночі очікується до 8 градусів вище 0.

picture

У неділю, 24 жовтня, в столиці протягом усього дня очікується дощова погода. При цьому температура повітря впала до 9 днем, а до ночі буде до 5 градусів тепла.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, якою буде погода в Київській області з 19 по 22 жовтня. Синоптики розповіли, в які дні очікувати потепління, а в які — область заллє дощами. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в КМДА назвали точну дату початку опалювального сезону в Києві. Згідно з правилами, опалення включається, коли середньодобова температура тримається на рівні восьми градусів понад три доби. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися