У Київській області в одному зі скверів облаштують тематичну поляну (ФОТО)

На галявині вже висадили дерева

У місті Ірпінь, що в Київській області, в сквері імені видатного художника В. Сидорука, планують облаштувати тематичну галявину на його честь. Про це повідомляється в пресслужбі Ірпінської міської ради.

За словами джерела, ініціативу про створення такої галявини проявили міські художники. Основною композицією цієї локації стане символічна "лавка Сидорука". Вона буде розмальована мальвами. На своїх полотнах художник часто зображав саме їх.

Насамперед на тематичній галявині висадили молоді яблуні. У цьому брали участь працівники Ірпінського історико-краєзнавчого музею разом з учасниками мистецького пленеру "Намальований Ірпінь" ім. Володимира Сидорука. Відзначається, що надалі за деревами буде доглядати міське комунальне підприємство.

picture

Для довідки: Володимир Сидорук — це ірпінський художник (1925 р. - 1997 р). З 1985 року є Заслуженим художником УРСР. Входить до неофіційного списку ТОП-100 українських художників. Для жителів міста Сидорук запам'ятався як геніальний творець і майстер своєї справи.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в одному з районів Києва відкрили новий пам'ятник. До створення цілісного меморіального комплексу були залучені учасники Революції Переваги та учасники АТО / ООС, сім'ї загиблих, а також громадськість. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що початок робіт з облаштування зони відпочинку на озері в Київській області перенесли на весну 2022 року. Названо головні причини перенесення. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися